Servicii și tarife

Psihoterapie cognitiv comportamentală

Psihologie clinică

Consiliere Psihologică

Coaching

Psihoterapie individuală, în cabinet sau online – 250 de ron, ședința de 50 de minute. În situația în care ești din alt oraș sau din altă țară, ședința de psihoterapie se poate desfășura și online, mijloace sunt destule. Vei primi un link de zoom sau teams pe wapp, în timp util.

Coaching individual sau consiliere psihologică, în cabinet sau online – 225 de ron, ședința de 50 de minute. Aici lucrurile sunt mai clare, coachingul sau consilierea psihologica se adresează mai degrabă, depășirii unei categorii de provocări personale, poate din sfera relațiilor personale sau din viața profesională (experiența mea în antreprenoriat s-ar putea să faciliteze abordarea pozitivă a provocărilor tale). Coachingul este mult mai flexibil, uneori este suficient un număr mic de întâlniri (poate chiar una singură) sau se poate lucra pe un număr fix de ședințe (de exemplu 5 ca să putem măsura rezultatele), iar numărul de ședințe poate crește în funcție de atingerea obiectivelor tale sau de alte chestiuni pe care vrei să le abordezi în continuare. Ședințele se pot desfășura fizic, online sau mixt.

Ca și psihoterapeut, coach sau consilier psihologic sunt aici pentru tine, cu deschidere, acceptare, binențeles fără judecată sau critică, având scopul de a depăși obstacole, de a scoate la lumină resursele tale interioare și de a-ți atinge obiectivele.