Alege!

Prima variantă este cea a unei întâlniri directe, față în față, într-un loc stabilit de comun acord și care poate fi la cabinetul meu sau într-un loc în care tu te simți confortabil.

A doua variantă, este cea a unei întâlnirim online, care are avantajul de a discuta fără a te deplasa, dar și dezavantajul lipsei unei rezonanțe între noi.

Prima întâlnire este necesară pentru cunoaștere, este în același timp și o sesiune de lucru și este gratuită.

*Provocarea* ta poate fi rezolvată și într-o singură sesiune, dar recomand varianta de mai multe intâlniri/sesiuni pentru ca întreg procesul de coaching să fie eficient.

De ce este nevoie de trei, patru sau cinci intalniri? Pentru ca existand presiunea timpului, este posibil să ajungem la ceva forțat, nereal si nefolositor pentru client si doar pentru că trebuie sa marcăm un rezultat. Este foarte posibil și asta o spun din experiența mea, ca obiectivul sau obiectivele clientului de la inceputul sesiunii de coaching să se schimbe pe parcursul sesiunii.

Spațiul și timpul sesiunilor de coaching aparțin în primul rând clientului, totul se petrece în ritmul lui și în felul lui de a fi.

Ești hotărât să afli mai mult? Contactează-mă aici!✔